VIDEO Novi Mercedes CLS je ljepotan koji se ne boji brzine

 Screenshot: YouTube

POLOVICOM tjedna Mercedes će u Los Angelesu premijerno predstaviti novi CLS, a sada nam u novom najavnom videu otkriva njegove zamamne obline. 
 
Zadnji najavni video otkriva pojedine detalje automobila, prednja i stražnja svjetla, ali i siluetu automobila. Nema sumnje, CLS će ostati glavni šminker u gami, baš kao što je to bio od kada je Mercedes s njime predstavio koncept coupea s četiri vrata. Uostalom, isti je slučaj i kod konkurencije, bilo da govorimo o Audiju ili BMW-u. 

U ponudi motora jedino pravo iznenađenje bit će izostanak brutalnije AMG izvedbe. Dalje od CLS 53 hybrid varijante se neće ići, a tu valja računati na sinergijski učinak od oko 500 KS. Sve više od toga bit će rezervirano za potpuno novi model, AMG GT s četiri vrata. Manje je važno da će CLS sada imati tri sjedala, dok će AMG-ov model zadržati iza dva sjedala. 
 
Ništa zato, jer posljednje snimke s Nürburgringa potvrđuju uzornu dinamiku novog CLS-a. Radi se posljednjim testiranjima pred ovotjednu premijeru. Europski fanovi prvi put će CLS moći vidjeti u Ženevi. Na karavan pak možete zaboraviti. Interes je bio premali da bi dobio nasljednika u novom izdanju modela.