VIDEO pogledajte što je ljutiti policajac napravio šefovom autu

Screenshot: YouTube

OVAJ put primjer cestovnog nasilja dolazi iz policijskih redova.

Video incidenta koji se dogodio na Rodosu u kratko je vrijeme privukao pažnju u regiji. Naime, osvete šefovima ne događaju se često, a posebno kad je isti šef visokopozicionirana osoba u policiji. 

Video prikazuje Mitsubishi L200 koji se zaletava u Mercedes Sl parkiran ispred zgrade policije. Vozač udara kamionetom nekoliko puta roadstera te potom izlazi kako bi se i ručno obračunao s automobilom. Pritom dodatno oštećuje vozilo čekićem. 

Kako je Mercedes pomaknut prema rubnjaku, sumnja se da šteta nije samo na limu već je stradala i mehanika. Kako doznaje Rodiaki.gr, skupocjenu štetu nadoknadit će iz svog džepa sam nasilnik. 

 

Međutim, tu stvari postaju zanimljive jer je ovo nije vrhunac sukoba između policajca i njegovog šefa. Naime, nakon što je oštetio svaki komad lima na Mercedesu uputio se u zgradu policije. Nitko ga nije zaustavio pa je stigao i do kapetanova ureda. Tamo je stigao polomiti kvaku, a onda je ušao i izravno mu prijetio, dakako pred svjedocima. Kolege policajci su ga na kraju ipak lišili slobode, a policijski nasilnik je dobio niz optužbi, i to za uništavanje privatnog vlasništva, napad, pokušaj nanošenja ozljeda, itd. Također, kod njega je pronađen nabijeni revolver. 

Prema pisanju lokalnih medija policajac je izgubio živce i postao nasilan nakon što je kapetan zatražio psihološku evaluaciju. Odluka da napadne šefa i razbije njegov auto nije bila pametna ideja, posebno u ovom slučaju. 

Uhićeni policajac se ispričao i obećao sanirati svu štetu. Zadržan je iza rešetaka, a suđenje će biti do kraja tjedna.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.