VIDEO Prvo je spalio Ferrari, a sad je od sportskog automobila napravio plovilo

Screenshot: YouTube

OVOM youtuberu mašte ne nedostaje, a pritom je u ostvarenju svojih ideja spreman potrošiti pozamašnu količinu novca. 

Očito mu se isplati jer njegovi uradci redovito imaju po nekoliko milijuna pregleda, a on ne staje sa snimanjima suludih pothvata u kojima uništava (svoju) imovinu. Pogađate, govorimo o WhistlinDieselu koji je sad naumio razvaliti jedan od najtraženijih američkih sportskih automobila. 

>> VIDEO Youtuberu se nakon vožnje kukuruzištem zapalio Ferrari

Preko 700 KS snažan Dodge Challenger je odlučio marinizirati, ali na sebi svojstven način. Dakle, nije izvadio motor, 6.2 V8 monstruma s preko 700 KS, već je cijeli automobil postavio na ponton. Propelerski pogon još nije izumio, pa se odlučio za osjetno neučinkovitiji pogon kolom. 

Plovidba je uspjela iako maritimna svojstva plovila nisu ni blizu onima na kopnu. Čak ni nakon prerade koja ukazuje da autor nije previše blizak brodograđevnoj djelatnosti ili bar strojarstvu. 

Ipak, nimalo obeshrabreni youtuber je nakon "uspješnog" testa vratio Dodge na asfalt, ali je pritom ostavio metalna kola montirana na stražnje kotače. Pogađate, nije dobro prošlo, ali je zato video na koncu u svega tri tjedna prikupio preko šest milijuna pregleda.