VIDEO Stisnuo je Porsche do 190 km/h i stigao pred kružni tok. Nije prošao

Screenshot: Reddit

PORSCHE je jedan od onih automobila koji nude savršenu kontrolu na cesti, ali ne i kad je za upravljačem idiot.

A idioti izgleda imaju pristup svemu, pa i najnovijem Porscheovom modelu. Električni Taycan je izuzetno tražena roba, a nudi nestvarna ubrzanja i obilje elektronike. Nažalost, to ne znači da će upozoriti vozača da je pretjerao i da mu se ne piše dobro. 

Jedan takav primjer osvanuo je nedavno na Redditu. Vozač Taycana odlučio je stisnuti gas i provjeriti koliko dobro ubrzava Porsche pod launch controlom. Nije trebalo puno da se približi granici od 200 km/h, a onda se ispred njega ukazao kružni tok. Naravno, ušao je u putanju prebrzo pa tu ni elektronika nije imala što odraditi. Nedostatak iskustva, ali i nekog vozačkog bontona, u kombinaciji s krajnje bezobzirnom vožnjom mogao je završiti samo ovako. 

 

Idiot at high speed from r/IdiotsInCars

Video je snimljen iz vozila, a uoči li ga osiguravajuća tvrtka, vlasniku se ne piše dobro. Nadamo se samo da u nesreći nitko nije ozbiljno stradao. 

I za kraj još jedan dokaz Darwinove teorije. Mladac u BMW-kockici kabrioletu sa svojim prijateljima. Zvuči kao prizor iz 1980-ih, no toga ima i danas. Odlučio im je pokazati što BMW može, ali nisu daleko došli. Napravili su jedan mali krug i pustolovinu završili na istom mjestu, ali uz oštećen automobil. 

 

ID_OT from r/IdiotsInCars
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.