VIDEO Bugattijem pokušao ući u traku BMW-a i napravio štetu koju će pamtiti

CESTOVNO nasilje i nepromišljenost idu ruku pod ruku, a u ovom slučaju granica je jako tanka. 

Iako se radi o manevru koji često viđamo, a u njemu sudjeluje i jedan BMW, video ovaj put ne dolazi iz Amerike, pa čak ni s istoka Europe. Naprotiv, događaj se zbio na istočnoj obali Kine, u regiji Jiangsu, jednom od tehnološki i financijski najrazvijenijih područja u Kini.

Ipak, kad je kultura u prometu u pitanju, to ništa ne znači, osim činjenice da je vozni park na ulicama tamošnjih gradova impresivan. Stoga nije rijetkost vidjeti Bugatti na cesti, ali je zato izuzetno teško uhvatiti ga u nekom neopreznom manevru koji urodi manjom nezgodom. 

Upravo to je snimila nadzorna kamera iz automobila. BMW se kretao svojom trakom, a Bugatti je nastojao ući u traku ispred njega. Pokušaj tzv. proguravanja nije najbolje prošao jer vozač Bugattija nije računao na narav koja prati one u BMW-u. Šalu na stranu, točan krivac ovdje se još ne zna, ali je sasvim sigurno da će popravak biti pakleno skup. 

 

U pitanju je Bugatti Veyron, a sve na njemu je strašno skupo. Pritom valja imati na umu kako je ovo jedan od tek dva proizvedena modela u izvedbi Grand Sport Vitesse “L’Or Rouge”.