VIDEO Vozač Lamborghinijem završio pod tegljačem, preživio je

NESVAKIDAŠNJA snimka prometne nesreće dolazi s autoceste I-75 u saveznoj državi Georgiji. 

Prema informacijama koje je dao Gordon Gazette, vozač skupocjenog Lamborghini Aventadora iz 2018. godine je pri velikoj brzini izgubio kontrolu nad automobilom i zabio se u stražnji kraj tegljača. Od siline udarca automobil se u potpunosti podvukao pod teretnjak. 

Nakon istrage policija je potvrdila kako je glavni uzročnik prometne nesreće bila brzina. Procjenjuju da se prije nesreće vozač kretao brzinom većom od 160 km/h. 22 minute prije nesreće policiji je dojavljeno o prekoračitelju brzine u Lamborghiniju. 

 

UPDATE ON I-75 WRECK (5:20 P.M.): The Georgia State Patrol has released the following preliminary investigative findings...

Objavljuje Gordon GazetteSubota, 22. srpnja 2023.

Dobra vijest u svemu je da je vozač Lamborghinija iz prometne nesreće izašao tek s manjim ozljedama. U nesreći je od siline udarca popustila konstrukcija krova automobila, ali je krovna linija ipak ostala nekoliko centimetara iznad glave vozača. 

Sve u svemu, Lamborghinijeva konstrukcija se pokazala vrlo čvrstom te je automobil nadmašio očekivanja samim time što su se nakon nesreće karakteristična vrata još uvijek mogla otvoriti. 36-godišnji Spencer Hyde koji je bio za upravljačem Lamborghinija u trenutku nesreće definitivno može biti sretan nakon ovakvog ishoda nesreće.