VIDEO Mazda teško stradala nakon namjernog kočenja vozača ispred

Foto: Screenshot FB

Na autocesti u australskom Queenslandu zabilježena je izuzetno opasna situacija u prometu, koja je rezultirala gadnom nesrećom. 

Do nesreće je došlo kada je vozač Subarua Outbacka namjerno naglo zakočio ispred Mazde3 u desnoj traci. Incident je snimila kamera postavljena na kamionu, što je omogućilo detaljan uvid u dinamiku događaja.

Ovaj opasni manevar izazvao je kaos na cesti, a Mazda3 je udarila u kamion koji je vozio u lijevoj traci, kamion koji je bio u srednjoj traci i potom u zaštitnu ogradu. Vozač Subarua se samo odvezao dalje. 

Unatoč potencijalno katastrofalnim posljedicama, srećom, nitko od sudionika nije teže ozlijeđen. No zato je teško nastradala - Mazda.  

Snimka pokazuje da je vozač Subarua namjerno kočio i ranije, valjda iziritiran što Mazda vozi bizu iza njega. Još snažnije namjerno kočenje, takozvani break check, izveo je kada ga je Mazda krenula pretjecati. 

Ovaj incident još jednom potvrđuje rizike koje nosi nepredvidivo i agresivno ponašanje na cestama, naglašavajući važnost poštivanja prometnih pravila, brige o sigurnosti u prometu i, prije svega, zdravog razuma. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.