VIDEO Youtuberu se nakon vožnje kukuruzištem zapalio Ferrari

Screenshot: YouTube

SAMO jedna nepodopština i jedan video bili su dovoljni za dva uništena automobila i štetu od bar pola milijuna dolara.

Youtuber WhistlinDiesel stekao je imidž osobe koja će za dobar video uništiti i automobil. Očito mu se to isplati jer zadnji video donio je popriličnu štetu. Naime, nakon vožnje poljem kukuruza skupocjeni Ferrari se zapalio i u potpunosti izgorio. 

Youtuber se za novi video uputio u Waco u Teksasu, a izbor je pao na skupocjeni Ferrari F8 Tributo. Umjesto da uživa na asfaltu u talijanskom egzotičnom sportašu, on je skrenuo u polje kukuruza. Iako nije bio na popisu Ferrarijevih konstruktora, automobil je zadatak stoički podnosio sve dok se stvari nisu otele kontroli. 

 

Snimateljska ekipa u Chrysleru koja je pratila Ferrari primijetila je dim iz prostora motora i upozorila vozača na opasnu situaciju. Vatra se počela širiti iz prostora ispušnog sustava, a kako je ekipa na raspolaganju imala tek nekoliko energetskih pića, bilo je jasno da njenom širenju ništa ne stoji na putu. 

A osušeni ostaci kukuruza po kojima je Ferrari vozio itekako su zapaljivi. Međutim, nevjerojatno je da u panici nitko nije vidio da se i Chrysler zapalio. Stigli su izvaditi tek dio osobnih stvari. 

Vatrogasci su na požarište došli za nekoliko minuta, taman da spriječe daljnje širenje vatre. Automobilima, dakako, nije bilo spasa.