Visoka kineska moda u centru Europe: Lynk & Co predstavlja "smartphone na kotačima"

 Foto: Lynk & Co

KINESKI brand Lynk iza kojeg stoje renomirana imena stigao je u Europi i pokazao dosad najprivlačniji model.
 
Lynk & Co predstavlja treći u nizu modela, ali i vrlo bitan. Naime, 02 dolazi nakon većeg 01 SUV-a i limuzine 03, a primjerci za europsko tržište proizvodit će se u Belgiji. Da, novi 02 će se proizvoditi paralelno s Volvom XC40, koji je i poslužio kao osnova. Proizvodnja starta početkom sljedeće godine, a potom model stiže u prodaju. 
 
 
A u tom trenutku će svima postati jasno koliko se ova marka razlikuje od drugih. Automobili će biti izloženi u svojevrsnim buticima, tzv. Offline Stores koji će biti pozicionirani u najpopularnijim kvartovima gradskih metropola. Prvi takav otvara se u Amsterdamu, a potom će slični prostori za javnost biti otvoreni u Barceloni, Berlinu i ostalim velikim gradskim središtima. 
 
Online kupovina će ići putem službene stranice lynkco.com, a ponuda će biti maksimalno pojednostavljena. I dok će razine opreme biti svedene na minimum, ponuda aplikacija za povezivanje i infotainment će biti dosad neviđena. Već sada tvrtka svoj automobil naziva "pametnim telefonom na kotačima".
 
 
Podsjetimo, novi model je neznatno duži i širi od Volva XC40, ali i neznatno niži. Dugačak je 4,45 m, širok 1,89 i visok 1,53 m. Ispod poklopca valja očekivati hibridni pogon Volva, a naknadno i čistu električnu propulziju. 
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.