5.7 milijuna pregleda: Izašao je trailer za drugu sezonu serije Loki

Screenshot: Youtube/Marvel

STUDIO Marvel Entertainment je objavio trailer za drugu sezonu serije Loki. Trailer je pregledan 5.7 milijuna puta u manje od deset sati. 

Za razliku od posljednjih par Marvelovih serija, kao što su Secret Invasion ili She-Hulk: Attorney at Law, seriju Loki su i kritičari gledatelji pozitivno ocijenili. 

Tom Hiddleston se vratio u ulogu Lokija, a radnja nove sezone je nastavak na događaje iz prve sezone, koja je završila kada je Sylvie (Sophia Di Martino) ubila negativca zvanog He Who Remains (Jonathan Majors), što je poremetilo vrijeme i Lokija bacilo u alternativnu vremensku crtu. Kako bi se izvukao iz ovog kaosa, pomažu mu Mobius (Owen Wilson) i OB (Ke Huy Quan). 

U novoj sezoni se pojavljuju i Gugu Mbatha-Raw, Wunmi Mosaku, Eugene Cordero, Rafael Casal, Tara Strong, Kate Dickie, Liz Carr i Neil Ellic.

Epizode su režirali Justin Benson, Aaron Moorhead, Dan Deleeuw i Kasra Farahani, na temelju scenarija koji je napisao Eric Martin. Među izvršnim producentima serije se nalaze Kevin Feige i Tom Hiddleston. 

Serija će biti dostupna na streaming servisu Disney+ od 6. listopada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.