87 milijuna sati gledanja: Ovo je najgledanija serija na Netflixu

Foto: Netflix

DVADESET dana nakon što je izašla druga sezona serije, Netflixov hit Ginny i Georgia najgledanija je serija na tom sajtu na svijetu. Serija je već tri tjedna u prve tri najpopularnije serije na Netflixu, a proteklih sedam dana gledatelji su proveli nevjerojatnih 87 milijuna sati gledajući je.

Iako su gledatelji razočarani jednim dijelom serije, odnosno krajem pete epizode o kojoj se naveliko pisalo na društvenim mrežama, producenti ponovno imaju hit. 

 

OPREZ! Spojleri

Netflixova serija prati život tinejdžerice Ginny i njezin odnos s majkom Georgijom. 15-godišnja Ginny često se svađa sa svojom majkom te kroz seriju otkriva i njezine mračne tajne. Prva sezona završava tako da Ginny odlučuje pobjeći sa svojim polubratom Austinom, a druga sezona se upravo tu nastavlja.

U drugoj sezoni vidimo da se Ginny ipak vratila kući, a samim time i u školu gdje se mora suočiti s prijateljicama i Marcusom. Inače, Ginny se spetljala s Marcusom, bratom svoje prijateljice, što njezino društvo baš i nije podržalo. Posebice jer Ginny ima dečka Huntera. 

U novoj sezoni očekuje se i odgovor na pitanje što je bilo s Ginnynim očuhom te je li njezina majka ubojica. Mnoštvo misterija, neočekivanih situacija, ljubavnih jada, tinejdžerskih problema, prijateljstava i kriminalnih radnji očekuje gledatelje u novoj sezoni. 

Dugo bila u trendingu

Inače, serija je bila vrlo popularna kad je izašla na Netflixu prije gotovo dvije godine. Bila je prva u trendingu te je u prvih 28 dana pregledana u više od 52 milijuna kućanstava. Mnogi je nazivaju modernom verzijom Gilmoreica.

Scenaristica serije je Debra Fisher, a kreatorica Sarah Lampert. Ulogu Ginny igra Antonia Gentry, Georgia je Brianne Howey, Ginnyna polubrata Austina igra Diesel La Torraca, a tu su i Felix Mallard kao Marcus i Sara Waisglass kao njegova sestra i Ginnyna prijateljica Max.