Ako ste obožavatelj Successiona, morate pogledati neke od ovih serija

Screenshot: Youtube/HBO

MNOGIM fanovima serije Succession nedostaju sarkastični humor i nemilosrdne borbe za moć obitelji Roy. Iako je Succession jedna od najuspješnijih serija u posljednjih par godina, streaming servisi u ponudi imaju razne hitove koji su obilježeni disfunkcionalnom obiteljskom dinamikom i korporativnim spletkama. Od prostranih rančeva u Montani do soba za sastanke na Manhattanu, prema The Hollywood Reporteru, ovo su neke od najboljih serija za obožavatelje Successiona.

Yellowstone

Ako vam nedostaju korporativna pohlepa i neoprostivo nemilosrdni likovi iz serije Succession, ne tražite dalje od Yellowstonea. Ova serija prati žestoku borbu obitelji Dutton za kontrolu nad najvećim rančem u Montani, nazvanim Yellowstone Dutton Ranch. Slično Roysima, obitelj Dutton vodi strog patrijarh John Dutton (Kevin Costner), koji željeznom šakom vlada svojim carstvom i obitelji. Yellowstone je dostupan na SkyShowtimeu.

Billions

Billions je savršena serija za one koje privlače nevjerojatni manevri financijskog svijeta u Successionu. Radnja serije je smještena na Manhattanu, a prati suparništvo između Chucka Rhoadesa (Paul Giamatti), lukavog američkog odvjetnika, i Bobbyja Axea Axelroda (Damian Lewis), karizmatičnog kralja investicijskih fondova. Serija je dostupna na SkyShowtimeu.

 

The White Lotus

Fanovima Successiona mogla bi se svidjeti oštra satira bogatstva i privilegiranosti prikazana u seriji The White Lotus, koja prati goste i osoblje luksuznog odmarališta. Svaka sezona je smještena na novo egzotično mjesto, a radnja je prožeta mračnim humorom, dinamikom moći i ljudskim ludostima. The White Lotus možete gledati na HBO Maxu.

The Sopranos

The Sopranos je neosporno začetnik disfunkcionalne obiteljskih odnosa u serijama. Serija prati život šefa mafije iz New Jerseyja Tonyja Soprana (James Gandolfini), koji istovremeno pokušava upravljati svojim carstvom kriminala i održavati obiteljski život. Fanovi Successiona prepoznat će poznate teme moći, obiteljske odanosti i emocionalne ranjivosti. Serija je dostupna na HBO Maxu.

House of Cards 

House of Cards baca gledatelje u dubine političkih spletki Washingtona. Serija je usredotočena na Francisa Underwooda (Kevin Spacey), lukavog političara koji će učiniti sve kako bi se popeo do predsjedničke pozicije, uz pomoć svoje jednako lukave supruge Claire (Robin Wright). Njihova nemilosrdna i dramatična potraga za moći će vas držati na rubu sjedala. Seriju možete gledati na Netflixu.

Bloodline

Ako vam se sviđaju mračne tajne i napetost Successiona, onda je Bloodline serija koju morate pogledati. Ova serija prikazuje burne odnose unutar obitelji Rayburn nakon povratka otuđenog sina Dannyja (Ben Mendelsohn), koji je crna ovca u obitelji. Otkrivanje tajni i prošlih grijeha zauvijek uništava svakodnevicu Rayburnovih. Bloodline je dostupan na Netflixu.