Alan Ritchson trebao je glumiti u Marvelu, ali nije ozbiljno shvatio audiciju

Screenshot: YouTube/Prime Video

PRIJE nego što se proslavio ulogom Jacka Reachera u akcijskoj hit seriji Reacher, dostupnoj na platformi Prime Video, Alan Ritchson išao je na audicije za razne akcijske junake i superheroje, među kojima je bio i Marvelov Thor, piše Variety.

Ritchson je tijekom intervjua za Men’s Health otkrio da je bio uvjeren da će dobiti ulogu Thora jer je mislio da je casting redateljima najvažniji izgled, zbog čega se nije potrudio oko audicije.

via GIPHY

"Nisam je shvatio ozbiljno", rekao je Ritchson o audiciji. "Bio sam uvjeren da ću dobiti ulogu ako izgledam kao lik i da nikoga nije briga za glumu."

No to se ispostavilo kao netočno jer su casting redatelji objasnili Ritchsonovom timu da im glumac nije pokazao da zna glumiti, zbog čega je uloga otišla Chrisu Hemsworthu.

Ritchson se prije audicije za Thora pojavio u emisiji American Idol te serijama Smallville i Blue Mountain State. Glumac je bio siguran da će mu uloga u Blue Mountain Stateu donijeti mnoštvo ponuda, ali to se nije dogodilo.

Nakon što je shvatio da treba poraditi na svojim glumačkim vještinama, Ritchson je upisao dodatne satove glume i počeo se pojavljivati u sporednim ulogama u hit serijama kao što su Black Mirror, New Girl, Brooklyn Nine-Nine i Titans. Ovi projekti pomogli su mu da dobije glavnu ulogu u Amazonovoj seriji Reacher.

"Dobio sam oko 50 ponuda tijekom vikenda nakon premijere prve sezone Reachera", otkrila je zvijezda serije. "Znao sam da mi se život promijenio."