Stevie Nicks se osjećala kao da gleda svoju priču u Amazonovoj glazbenoj miniseriji 

Screenshot: Youtube/Prime Video

STEVIE Nicks, pjevačica iz benda Fleetwood Mac, nedavno je otkrila da je Amazonova glazbena miniserija Daisy Jones & the Six jako podsjeća na njen život, piše časopis People. 

Daisy Jones & the Six je adaptacija istoimene knjige spisateljice Taylor Jenkins Reid, a knjiga je inspirirana burnim životom i ljubavnim aferama članova banda Fleetwood Mac u 1970-ima. Najburnije razdoblje za bend je bilo kada su snimali album Rumours, na kojem su radili Stevie Nicks, Lindsey Buckingham, Mick Fleetwood, Christine McVie i John McVie. John McVie se jednom prilikom našalio da su on i Buckingham bili jedini u bendu koji nisu imali nikakve afere.  

Na seriji Daisy Jones & the Six je radila produkcijska kuća Hello Sunshine, koju je osnovala Reese Witherspoon. Radnja serije prati uspon i pad izmišljenog rock benda iz 1970-ih i zabranjenu ljubav između dvoje glavnih pjevača. 

Glavne uloge su utjelovili Riley Keough, unuka Elvisa Presleyja i glumica poznata po seriji The Girlfriend Experience, i Sam Claflin, poznat po Igrama glad i filmu Me Before You. Osim njih, u seriji glume i Suki Waterhouse, Will Harrison, Sebastian Chacon, Josh Whitehouse i Camila Morrone. Keough i Morrone su nominirane za nagradu Emmy za svoje uloge.

 "Upravo sam pogledala Daisy Jones & the Six drugi put", otkrila je Nicks. "Serija je u meni pobudila sjećanja zbog kojih sam se osjećala kao duh koji gleda svoju životnu priču. Za mene je to bilo jako emocionalno iskustvo."

"Voljela bih samo da je Christine mogla vidjeti seriju, svidjela bi joj se", dodala je Nicks, koja se nada da će serija dobiti drugu sezonu. 

Serija Daisy Jones & the Six je dostupna na streaming platformi Prime Video. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.