Amy Adams glumit će u komediji inspiriranoj stvarnim događajem

Foto: EPA

NAKON crne komedije Nightbitch Amy Adams već se priprema za novi projekt. Zvijezda Dolaska igrat će glavnu ulogu u nadolazećoj komediji Lazy Susans, na kojoj radi 20th Century Studios, potvrdio je Deadline.

Na scenariju rade Annie Mumolo, scenaristica Djeveruša (Bridesmaids), i Stan Chervin, scenarist Igre pobjednika (Moneyball), koji iza sebe imaju nominaciju za Oscara.

Nadolazeća komedija inspirirana je pričom o bendu The Lazy Susans koji čine pet zaposlenih majki iz grada Miltona u američkoj saveznoj državi Massachusetts. Majke su osnovale bend u jeku pandemije koronavirusa, iako nisu imale prijašnjeg iskustva u zabavnoj industriji, a osam mjeseci kasnije počele su gostovati u poznatim televizijskim emisijama, kao što je Kelly Clarkson Show.

Studio još nije pronašao redatelja za film, ali poznato je da će ga producirati Adams, Stacy O'Neil, Vivek J. Tiwary i Jack Leslie.

Adams je prošli tjedan posjetila Filmski festival u Torontu zbog premijere crne komedije Nightbitch, u kojoj je utjelovila novopečenu majku koja počinje gubiti razum zbog pritisaka majčinstva. Film su dočekale uglavnom pozitivne kritike, a Adams je pokupila najviše pohvala zbog briljantne izvedbe.

Glumicu ćemo uskoro moći vidjeti i u znanstvenofantastičnom filmu Klara and the Sun, adaptaciji istoimenog romana Kazua Ishigura koju je režirao Taika Watiti, i drami At the Sea, u režiji Kornéla Mundrucza.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.