Bestseler koji je napisala Britney Spears dobiva filmsku adaptaciju

Foto: EPA

STUDIO Universal Pictures otkupio je prava na knjigu pop-zvijezde Britney Spears, nazvanu Žena u meni (The Woman in Me), koja je postala bestseler New York Timesa, potvrdio je Deadline.

Na filmskoj adaptaciji bestselera radi Jon M. Chu, kojeg najbolje znamo po popularnoj romantičnoj komediji Suludo bogati Azijci (Crazy Rich Asians). Chu je također režirao filmove Step Up 2: The Streets, Step Up 3D i In the Heights.

Film producira Marc Platt, dobitnik dvaju Emmyja i Tonyja, koji je radio na filmovima Legally Blonde, Drive i Scott Pilgrim vs. the World. Chu i Platt već su surađivali na mjuziklu Wicked, koji ćemo u kinima gledati u prosincu ove godine.

Memoar je prodan u otprilike tri milijuna primjeraka

Žena u meni prati uspon pop princeze Britney Spears, njezin živčani slom i borbu za slobodu nakon što je stavljena pod skrbništvo svog oca. Spears je u karijeri prodala više od 150 milijuna singlova i 70 milijuna albuma, što je čini jednom od najuspješnijih glazbenica svih vremena. Njezina knjiga prodana je u otprilike tri milijuna primjeraka diljem svijeta.

Naratorica zvučne knjige bila je hvaljena glumica Michelle Williams. Žena u meni bila je najslušanija zvučna knjiga na Spotifyu u 2023. godini. 

Studio Universal Pictures već ima iza sebe nekoliko uspješnih biografskih filmova o glazbenicima, među kojima su se našli Straight Outta Compton o grupi N.W.A. i 8 Mile o Eminemu. Studio trenutno radi i na biografskim filmovima o Snoop Doggu i Anthonyju Kiedisu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.