Brad Pitt će voziti Formulu na britanskom Grand Prixu

Foto: EPA

SLAVNI glumac Brad Pitt uskoro će sjesti u kokpit pravog trkaćeg automobila za svoj nadolazeći film o Formuli 1, prema izjavama redatelja Josepha Kosinskog i producenta Jerryja Bruckheimera.

Tijekom panela o zasad neimenovanom filmu o Formuli 1 Kosinski i Bruckheimer otkrili su pojedinosti o produkciji filma Apple Studiosa u kojem glumi Pitt. Jedan od producenata bit će sedmerostruki prvak Formule 1 Lewis Hamilton, donosi Variety. Snimanje će se održati na Silverstoneu, stazi na kojoj se održava britanski Grand Prix. Ove godine utrka će se održati 9. srpnja.

Moderator panela Will Buxton je rekao da je filmska ekipa napravila "najmanju 6K kameru ikad dizajniranu kako bi gledatelje odvela u kokpit" u kojem će zvijezde filma upravljati stvarnim trkaćim automobilima. "Tako je. Brad Pitt će voziti F1 automobil od Silverstonea nadalje", dodao je Buxton. ESPN F1 potvrdio je vijest u tweetu. Variety je doznao da se Pitt neće utrkivati protiv drugih vozača na stazi, a najvjerojatnije će voziti modificiranu verziju juniorskog F2 ili F3 automobila.

Buxton je također podijelio informaciju da je trkaći automobil koji se koristi u filmu dizajnirao Mercedes, a Lewis Hamilton daje savjete oko priče i scenarija kako bi se pobrinuo da ovo bude najautentičniji film o utrci automobila.

Prema službenom sažetku filma, Pitt glumi vozača koji izlazi iz mirovine kako bi se uz novaka natjecao protiv jednog od titana sporta. Uz njega glumi Damson Idris, a scenarij piše Ehren Kruger, koautor filma Top Gun: Maverick. Producenti uključuju Hamiltona, Kosinskog, Bruckheimera i Chada Omana iz Jerry Bruckheimer Filmsa te Pittovu produkcijsku kuću Plan B Entertainment. Izvršna producentica je Penni Thow.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.