Brad Pitt skoro se pojavio u ulozi Marvelovog superheroja, evo i kojeg

Foto: EPA/Screenshot: YouTube/20th Century Fox

ROB Liefeld, jedan od tvoraca stripova o Deadpoolu, u nedavnom je intervjuu potvrdio da je Brad Pitt bio jedan od prvih izbora za ulogu superheroja Cablea u Deadpoolu 2 iz 2018. godine, prenosi ComicBook. 

Cable je kibernetički vojnik iz budućnosti koji putuje kroz vrijeme kako bi ubio mladog mutanta Russella Collinsa (Julian Dennison), jer se u budućnosti pretvori u serijskog ubojicu i ubije Cableovu obitelj. No antiheroj Deadpool (Ryan Reynolds) pokušava spasiti Russella jer vjeruje da još uvijek može promijeniti svoju budućnost. Deadpool i Cable film započinju kao suparnici, ali nakon što shvate da i jedan i drugi imaju dobre namjere, odluče surađivati kako bi promijenili Russellovu budućnost. 

 

Cablea je u filmu utjelovio Josh Brolin, što je oduševilo mnoge obožavatelje Marvelovih stripova. No već godinama kruže glasine da je Pitt bio prvi izbor za Cablea, a Liefeld je u intervjuu za Collectibles Show potvrdio da su glasine točne. 

"Znam da je to 100% istinito", otkrio je Liefeld. "Imali su probe, a David Leitch bio je Pittov kaskader, tako da su imali poseban odnos. No ljudi ne znaju da se ovo sve dogodilo jako rano u produkciji. Kada su producenti shvatili da ne žele ići u tom smjeru, javili su se drugim glumcima."

Iako Pitt na kraju nije utjelovio Cablea, pojavio se u cameo ulozi mutanta Vanishera.

Redatelj Deadpoola 2, David Leitch, upoznao je Pitta 1999. godine, tijekom snimanja filma Fight Club, u kojem je bio njegov kaskader. Leitch i Pitt odlično su se slagali, tako da je Leitch odlučio biti Pittov kaskader u još četiri filma, a profesionalnu suradnju nastavio je čak i kada je postao redatelj. 

Bivši kaskader i slavni glumac posljednji su put surađivali 2022. godine, kada se Pitt pojavio u Leitchevoj akcijskoj komediji Bullet Train.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.