Brendan Fraser glumi problematičnog glumca u novoj drami japanske redateljice

Foto: EPA

Brendan Fraser prvi će se put nakon osvajanja Oscara naći u vodećoj ulozi u nekom filmu. Fraser glumi u Ubojicama cvjetnog mjeseca, koji se trenutno prikazuje u kinima, no tamo ima sporednu ulogu.

Glumac će snage udružiti s japanskom redateljicom Mitsuyo Miyazaki, poznatijom kao Hikari (37 seconds). Miyazaki potpisuje i scenarij na kojem radi sa Stephenom Blautom. Datum izlaska kao ni početak snimanja još uvijek nisu poznati. Film će se zvati Rental Family te radnjom prati problematičnog i nesposobnog glumca koji živi u Tokiju. Poznata japanska kompanija odluči ga angažirati, što Fraserovom liku donosi neobična putovanja.

Obožavatelji jedva čekaju njegov novi film

Glumac se dugo godina nije pojavljivao na ekranima, no unatoč tome, početkom 2023. osvojio je Oscara u kategoriji najboljeg glumca. Fraser je u Kitu utjelovio Charlieja, morbidno pretilog učitelja engleskog jezika koji se želi ponovno povezati sa svojom kćeri.

"Brendan ide po novi Oscar", "Renesansa Brendana Frasera je u tijeku i sviđa mi se. On zaslužuje to", "Nedostajao mi je. Drago mi je što mu stvari idu na bolje", "Ovo zvuči vrlo zanimljivo", "Volim filmove u kojima glumi. On se uvijek posveti svojim ulogama", samo su neki od komentara zadovoljnih fanova na X-u.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.