Brian Cox je voditelj Amazonovog realityja inspiriranog Jamesom Bondom

Screenshot: Youtube/Amazon

AMAZON je objavio novi trailer za nadolazeću reality emisiju 007: Road to a Million, čiji voditelj je škotski glumac Brian Cox, zvijezda serije Nasljeđe (Succession).

Reality će pratiti 9 parova koji se upuštaju u avanture inspirirane serijalom o Jamesu Bondu kako bi osvojili milijun funti. Cox je u emisiji preuzeo ulogu "Kontrolora", koji je opisan kao "genijalni um iza cijele igre koji određuje kamo parovi moraju ići, što moraju raditi te bira pitanja na koja moraju odgovoriti".   

 

Natjecatelji putuju diljem svijeta kako bi pronašli 10 pitanja koja je sakrio Kontrolor. Kako bi dobili odgovore na ta pitanja, moraju rješavati opasne zadatke koji testiraju njihovu fizičku i psihičku izdržljivost. Među tim zadacima je i penjanje na visoku dizalicu, što možemo vidjeti u traileru. Parovi koji uspiju pronaći odgovore zadržavaju novac i nastavljaju s natjecanjem.

Na emisiji koja će biti dostupna na Amazonovoj streaming platformi Prime Video radili su producenti franšize James Bond. 007: Road to a Million, a bite će dostupna od 10. studenog ove godine.