Slavni glumac otkrio zašto se odbio vratiti ulozi u legendarnoj humorističnoj seriji

Screenshot: YouTube/SkyShowtime

DAVID Hyde Pierce, zvijezda humoristične serije Frasier, otkrio je zašto ove godine nije htio glumiti u nastavku kultne serije, donosi Variety. 

Serija Frasier prikazivala se od 1993. do 2004. godine, ali i dalje drži rekord po broju osvojenih nagrada Emmy za humorističnu seriju. Naime, serija je osvojila čak 37 Emmyja te 107 nominacija za prestižnu nagradu.

David Hyde Pierce u Frasieru je utjelovio Nilesa Cranea, psihijatra i mlađeg brata protagonista Frasiera Cranea, kojeg je glumio Kelsey Grammer. Iako se Grammer vratio ulozi Frasiera, Peirce je odlučio otići drugim putem.

"Nikada se nisam htio vratiti", rekao je Pierce u nedavnom intervjuu. "Nije da sam rekao  da ne želim više nikada raditi ovakve stvari. Svidio mi se svaki trenutak koji sam proveo u seriji. No, htio sam raditi na drugim projektima."

"Kada smo počeli pričati o rebootu, krenuo sam glumiti u seriji Julia i radio sam na jednom mjuziklu, a u planu je bio još jedan mjuzikl", nastavio je Pierce. "Pomislio sam da ne želim biti vezan za ovu seriju jer onda neću moći raditi na drugim stvarima. Također sam pomislio da me oni zapravo ni ne trebaju. Frasier je ušao u novi svijet. Serija ima nove likove. I mislim da sam u pravu. Serija je uspješna i novi glumci su odlični."

Serija Frasier i njezin ovogodišnji nastavak u Hrvatskoj su dostupni na streaming platformi SkyShowtime.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.