Dolazi novi spin-off franšize Podmuklo. Već su dodijeljene glavne uloge

Screenshot: Youtube/Sony

HOROR franšiza Podmuklo (Insidious) dobiva svoj prvi spinoff pod nazivom Thread: An Insidious Tale, koji je trenutno u produkciji. U glavnim ulogama naći će se Mandy Moore, poznata po serijama This Is Us i Dr. Death, i Kumail Nanjiani, zvijezda filmova The Big Sick i Eternals, donosi Deadline. 

Foto: EPA

Franšizu je pokrenuo film Podmuklo iz 2010. godine, a režirao ga je James Wan, dok je scenarij napisao Leigh Whannell. Otad su izašla četiri nastavka franšize, koji su ukupno zaradili preko 542 milijuna dolara. Snimljen je i peti film pod nazivom Podmuklo: Crvena vrata, a bit će prikazan u srpnju ove godine.

 

Thread: An Insidious Tale će pratiti bračni par, koji glume Moore i Nanjiani, a pomoću magije pokušavaju vratiti vrijeme kako bi spasili svoju kćer. To dovodi do ozbiljnih posljedica s kojima se moraju nositi.

Ako bude uspješan, ovaj spin-off mogao bi otvoriti vrata za daljnje proširenje franšize, kao što se dogodilo s franšizom Prizivanje, koju su također kreirali Wann i Whannell, a ima spin-off filmove Anabelle i Časna.