Eva Longoria želi glumiti u rebootu Očajnih kućanica

Foto: EPA

EVA Longoria, najpoznatija po ulozi Gabrielle Solis u popularnoj dramskoj seriji Očajne kućanice, tijekom nedavnog intervjua je izjavila da bi voljela sudjelovati u rebootu serije ako do njega dođe. 

Glumica je rekla da bi Gabrielle u današnje vrijeme bila internetska ličnost. "Sigurno bi bila influencerica," izjavila je Longoria. "Bila bi kao mogul društvenih medija."

Screenshot: YouTube/ABC

Potaknuta nostalgijom, Longoria je rekla da bi bila "prva koja bi se prijavila za reboot", dodavši da joj jako nedostaje uloga Gabrielle Solis.

Unatoč svom entuzijazmu, otkrila je da kreator serije Marc Cherry nije zainteresiran za ponovni rad na njoj. "Razgovarala sam s njim nekoliko puta. Pitao se zašto bi baš sad radio na tome. Nije zainteresiran za reboot. Rekao mi je: ‘Što još možemo reći o ovim likovima a da već nije rečeno?'"

Glumica je također primijetila da su teme koje su bile revolucionarne u to doba, poput dobne diskriminacije i načina na koji su prikazali kućanice, s vremenom postale normalizirane. "Prije dvadeset godina pričali smo o dobnoj diskriminaciji i kućanicama i to je tada bilo šokantno. Mnoge stvari koje smo rekli i učinili bile su revolucionarne, ali danas to nije tako. Sada je to norma."

Longoria trenutno promovira svoju biografsku komediju Flamin' Hot, na kojoj je radila kao redateljica. Film prati priču o domaru Richardu Montañezu, koji tvrdi da je izmislio Flamin' Hot Cheetos. Film će biti dostupan od 9. lipnja na streaming platformi Disney+.