Evo koji filmovi i serije stižu na Netflix u prosincu

Screenshot: YouTube

Prosinac će biti bogat mjesec na Netflixu. U moru drama, mjuzikala, trilera i komedija bit će za svakoga ponešto. Evo što će poznata streaming platforma ponuditi sljedećeg mjeseca.

FILMOVI

The Archies – 7. prosinca

 

Tijekom 1960-ih godina u Indiji Archie i ekipa pokušavaju spasiti Riverdale od velikih prijetnji. Ovaj mjuzikl priča priču o prijateljstvu, romantičnim odnosima i budućnosti. Zoya Akhtar i Ryan Brophy navode se kao redatelji, a film su snimili prema scenariju Zoye Akhtar, Farhana Akhtara i Ayeshe DeVitre.

Leave the World Behind – 8. prosinca

 

Film prati četveročlanu obitelj koju čine majka Amanda (Julia Roberts), otac Clay (Ethan Hawke) i njihovo dvoje djece Rosie i Archie. Obitelj odlazi na ljetovanje na Long Island. Njihov idilični odmor prekida dolazak vlasnika apartmana Georgea i njegove kćeri Ruth, koji im javljaju da diljem New Yorka nema struje i da ne znaju što se događa. Situacija se ubrzo počinje pogoršavati, a dvije obitelji primorane su surađivati kako bi se pripremile za nadolazeću katastrofu.

Maestro – 20. prosinca

 

Maestro prati život i djelo Leonarda Bernsteina, kojeg glumi Bradley Cooper, a u fokusu će biti njegov brak s glumicom i aktivisticom Felicijom Montealegre, koju je utjelovila Carey Mulligan. Neki će moći pogledati Maestra već ovog mjeseca jer film izlazi u odabranim kinima.

Rebel Moon Part One: A Child of Fire – 22. prosinca

 

Epska avantura redatelja Zacka Snydera podijeljena je u dva dijela i prati bivšu vojnikinju zlog svemirskog carstva Koru. Ona se pokušava iskupiti za svoju prošlost tako što pomaže poljoprivrednicima koje je napalo carstvo jer su prodavali hranu pobunjenicima. Scenarij za film napisali su Snyder, Kurt Johnstad i Shay Hatten, dok je glavna zvijezda filma Sofia Boutella. U filmu će se još pojaviti Anthony Hopkins i Charlie Hunnam.

SERIJE

Blood Coast / Pax Massilia – 6. prosinca

 

Francuski akcijski triler prati grupu policajaca koji se koriste neobičnim metodama kako bi uhvatili opasnog kriminalca prije nego što počini masakr na ulicama Marseillea. Serija ima šest epizoda, a sve istog dana dolaze na Netflix.

Yu Yu Hakusho – 14. prosinca

Igrana adaptacija poznate japanske mange ima tri epizode. Mladi tinejdžer Yusuke Urameshi, poznati delinkvent, umire nakon što spasi dijete od naleta automobila. Ubrzo se vraća u život i počinje se baviti natprirodnim fenomenima i događajima.

Pokemon Concierge – 28. prosinca

 

Simpatična serija smještena je u svijet Pokemona. Priča prati mladu Haru, koja radi na recepciji hotela i dočekuje ljude i njihove Pokemone. Seriju krasi stop-animacija, u kojoj će gledatelji moći uživati kroz četiri epizode.

Berlin – 29. prosinca

 

Prednastavak popularne serije La Casa de Papel u osam epizoda prati Berlina u njegovim zlatnim danima. Fanovi originalne serije dobit će uvid u ono što je jedan od omiljenih likova radio prije nego što su ga upoznali u La Casi de Papel. Pedro Alonso vraća se ulozi Berlina, a radnja je smještena u Pariz.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.