Redatelj otkrio kako je trebao završiti film Kad je Harry sreo Sally

Screenshot: Youtube

Romantične komedije obično završavaju sretno, ali to umalo nije bio slučaj s filmom Kad je Harry sreo Sally. Film iz 1989. prati Billyja Crystala i Meg Ryan tijekom desetak godina, tijekom kojih oni pokušavaju održati platonsko prijateljstvo ne dopuštajući da im osjećaji koje razvijaju jedno prema drugome stanu na put.

Naravno, stvari ne idu baš po planu, a na kraju filma Harry izjavljuje ljubav Sally. Oni se vjenčaju 12 godina nakon prve svađe oko toga mogu li muškarci i žene biti prijatelji.

 

Govoreći u CNN-ovoj emisiji Who’s Talking with Chris Wallace, redatelj filma Rob Reiner priznao je da je planirao drugačiji kraj.

"Bio sam u braku deset godina. Onda sam bio samac deset godina i nisam mogao pojmiti da ću ikada više biti s nekim. To se događalo kad sam radio na filmu Kad je Harry sreo Sally", ispričao je.

Reiner se razveo od prve supruge, Penny Marshall, 1981. godine.

"Nisam nikoga upoznao nakon razvoda, tako da sam planirao da se Harry i Sally na kraju rastanu", nastavio je.

Sudbina je htjela da Reiner upozna fotografkinju Michele Singer te su se vjenčali iste godine kada je film Kad je Harry sreo Sally pušten u kina.

"Da nisam upoznao Singer, likovi Billyja Crystala i Meg Ryan ne bi dobili sretan kraj. Priznajem da sam zbog Singer promijenio kraj", zaključio je redatelj.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.