Freddie Prinze Jr. vraća se korijenima u novom trileru, pogledajte trailer

Screenshot: Youtube

Freddie Prinze Jr. i Monica Potter 23 godine nakon filma Head Over Heels (Zaljubljeni do ušiju) ponovno će zajedno glumiti, ovoga puta u napetom trileru The Girl in the Pool.

Prinze Jr. glumi Toma, muškarca koji ima ljubavnu aferu sa ženom koja je uskoro pronađena mrtva u njegovom bazenu. Da bi se stvari zakomplicirale, Tomova supruga (Potter) i njegova obitelj priređuju mu rođendansku zabavu iznenađenja u istom dvorištu. Na zabavi, Tomov šok primjećuju svi oko njega, uključujući njegovog svekra (Kevin Pollak) i čovjeka koji dolazi u njegov dom tvrdeći da traži svoju ženu.

"Toma preuzima paranoja dok očajnički pokušava sakriti svoju aferu. Otkriva da nije jedini koji ima tajnu, što dovodi do napetog razotkrivanja, izdaja i obrata koje nitko nije mogao predvidjeti", piše u sinopsisu.

 

Film je režirala Dakota Gorman, koja je prethodno debitirala kao redateljica s filmovima Natural Disasters i All About Sex. Osim Prinzea, Pottera i Pollaka, u filmu glume i Tyler Lawrence Gray i Gabrielle Haugh. The Girl in the Pool stiže u američka kina 26. srpnja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.