Gledatelji nakon trailera za Gladijatora II: Savršenstvu nije bio potreban nastavak

Screenshot: Youtube

PARAMOUNT Pictures objavio je prvi službeni trailer za nastavak epskog filma Ridleyja Scotta Gladijator II. Dvadeset i četiri godine nakon originalnog filma s Russellom Croweom u glavnoj ulozi gledatelji će u nadolazećem filmu pratiti Paula Mescala u ulozi Luciusa. 

Radnja nastavka prati Luciusa, koji sa svojom obitelji mirno živi u Numidiji. No nakon invazije generala Marcusa Acaciusa (Pedro Pascal) na Numidiju Lucius je protjeran u ropstvo. Inspiriran Maximusom, odlučuje postati gladijator i izazvati vladavinu careva Gete i Caracalle.

 

Ostatak glumačke postave čine Joseph Quinn, Connie Nielsen, Denzel Washington, Fred Hechinger, Rory McCann, Riana Duce, Chidi Ajufo, Derek Jacobi, Tim McInnerny i drugi. Nastavak filma nastao je na scenariju koji su napisali Peter Craig i David Scarpa.

Na kraju trailera otkrivena je i premijera filma u kinima, koja bi se trebala održati 22. studenog ove godine, ali trenutno nije poznato vrijedi li taj datum i za premijeru u hrvatskim kinima. 

Obožavatelji originala razočarani trailerom

U svega nekoliko sati trailer je pogledalo više od pola milijuna ljudi. Međutim, ako je suditi prema komentarima, gledateljima se nije svidjelo ono što su vidjeli. Mnogi su istaknuli da je original iz 2000. godine bio savršen te da nastavak nije bio potreban. 

"Ovom filmu nikad nije trebao nastavak, a trailer to i potvrđuje", "Zar oni nisu svjesni da je glazba doprinijela posebnosti originala? Što je ovo?", "Soundtrack iz prvog Gladijatora je jedan od najboljih na svijetu, ne znam tko je mislio da je ovo dobra ideja", "Od Hansa Zimmera do Spotify glazbe", "Savršenstvu nije bio potreban nastavak", "Možda sam preoštar, ali ovo mi ne izgleda kao dostojan nastavak Gladijatora kakvog smo gledali", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.