Glumac najgledanije serije na Amazonu otkrio što publiku čeka u trećoj sezoni

Screenshot: Youtube

ZVIJEZDA Amazonove najgledanije serije Reacher Alan Ritchson otkrio je što sve publiku čeka u trećoj sezoni popularne serije.

U intervjuu za ComicBook, dok je bio usred snimanja treće sezone, glumac je natuknuo što sve čeka Jacka Reachera u budućnosti. Istaknuo je da će Reacher doživjeti razne izazove i nove avanture koje neće imati veze s njegovom prošlosti ili obiteljskim vezama. Njegov lik će se u trećoj sezoni odvažiti na neistražena područja, doslovno i figurativno.

"Ne mogu reći previše o trećoj sezoni, ali otkrit ću da ima puno više klasičnih priča o Reacheru koje prikazuju avanture u kojima se pronađe. Uživat ćemo gledati Reachera u 'novom svijetu'. Možda nema nikakve veze s obitelji, s njegovom prošlosti, on samo živi te avanture i to je smjer u kojem radimo", ispričao je glumac za ComicBook, prenosi MovieWeb. 

 

Podsjetimo, druga sezona izašla je na Prime Videu 15. prosinca, a u nekoliko dana postala je broj jedan na tom streaming servisu. Kako je izvijestio Deadline, prve tri epizode nadmašile su cjelokupnu gledanost prve sezone za 50 posto u samo tri dana.