Guillermo del Toro kaže da je ova dramedija najbolji film Paula Thomasa Andersona 

Screenshot: Youtube/Sony

GUILLERMO del Toro, redatelj Panovog labirinta, Pacific Rima i Hellboya, u nedavnoj objavi na Twitteru otkrio je da mu je film Pijani od ljubavi (Punch-Drunk Love) najdraži film Paula Thomasa Andersona.  

Pijani od ljubavi je romantična komedija-drama, koju je režirao i osmislio Paul Thomas Anderson, redatelj poznat po filmu Bit će krvi (There Will Be Blood). Glavne ulogu u filmu igraju Adam Sandler, Emily Watson i Philip Seymour Hoffman. 

Radnja prati mladog biznismena Barryja Egana (Sandler) koji pati od socijalne anksioznosti i koji je žrtva zlostavljanja svojih sestara. Barry vodi jednoličan i usamljen život, ali sve se promijeni nakon što upozna Lenu (Watson), djevojku svojih snova i kolegicu njegove sestre. Iako se Barry i Lena sviđaju jedno drugom, neobični splet okolnosti ih sprječava u tome da budu zajedno. 

 

Guillermo del Toro je više puta spomenuo da je veliki fan filma Pijani od ljubavi, a posebno ga je impresionirala filmska glazba koju je skladao Jon Brion. Del Toro je jednom prilikom otkrio da je slušao Brionov soundtrack kada je pisao scenarij za svoj Oskarom nagrađeni film Oblik vode (The Shape of Water). 

Del Toro nije jedini obožavatelj ove dramedije. Redatelj filma Tár, Todd Field, tijekom podcasta Happy Sad Confused rekao je da je Sandlerova izvedba u filmu jedna od najboljih glumačkih izvedbi svih vremena. 

"Adama sam prvi put vidio u filmu Pijani od ljubavi Paula Thomasa Andersona. Šokirao me. Po meni je ovo jedan od najboljih glumačkih nastupa svih vremena, i naravno, ono što je radio s braćom Safdie je isto fenomenalno, kao i njegove suradnje s Jamesom L. Brooksom i Noahom Baumbachom, koje si spomenuo. On ima nevjerojatan raspon, nitko nije poput njega", rekao je Field o Sandleru.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.