Guillermo del Toro otkrio da bi njegov Star Wars film bio poput Scarfacea

Foto: EPA

PRIJE nešto više od mjesec dana, scenarist Viteza tame David S. Goyer otkrio je kako je postojao plan u kojem bi on s Guillermom del Torom radio na Star Wars filmu.

Renomirani redatelj tu je izjavu potvrdio na svom X profilu. Napisao je kako ne može puno reći, no slova J i BB su fanovima odala ideju da je riječ o Jabba the Hutu filmu. Del Torro je u podcastu Happy, Sad, Confused otkrio nešto više o tome kako je trebao izgledati njegov film. Voditelj Josh Horowitz napomenuo je kako je taj podcast snimio 2015. godine, no sada ga je objavio u sklopu tjedna Noći vještica.

"Volio bih da sam snimio film o Jabbi the Hutu u stilu Scarfacea. Bio bi to prikaz njegovog kriminalnog uspona. No to mi nije u planu, ne najavljujem ništa. Nemojte se uloviti", rekao je redatelj.

"Jednostavno, volim čudovišta. Jabba je moje veličine i jako ga volim", našalio se.

Nije strano da je Del Toro veliki fan Star Warsa. U istom je podcastu priznao koliko je uživao u originalnom filmu kad je 1977. godine izašao u kina.

"Otišao sam na prvu projekciju koja je bila oko 10 ujutro. Nakon toga sam otišao na još jednu, odmah iza te. Išao sam na sve projekcije tog dana", izjavio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.