Hayden Christensen je oduševljen zbog povratka u ulogu Anakina Skywalkera u Ahsoki

Foto: EPA

MNOGOBROJNI fanovi ostali su u deliriju nakon što se u petoj epizodi Ahsoke pojavio Anakin Skywalker.

Odabranog je utjelovio Hayden Christensen koji ga je glumio i u tri prednastavka Ratova zvijezda. Njegova uloga tada nije bila dobro popraćena i bio je često kritiziran zbog glume. Međutim, kako su godine prolazile, fanovi su zavoljeli prednastavke, a posebno Christensena. 

Godinama su zazivali njegov povratak i konačno ga dobili u seriji Obi-Wan Kenobi. Hayden nije stao na tome, već se pojavio i u nedavnoj petoj epizodi serije Ahsoka.

Glumac se osjeća zahvalno zbog mogućnosti da nakon gotovo 20 godina ponovno utjelovi lika koji mu je donio slavu.

"Kad sam dobio poziv da popričamo o projektu Ahsoka, bio sam oduševljen. Stavljajući na sebe Anakinov kostim i odjeću Jedija, to vas svaki put oduševi. Osjećam se tako zahvalno", rekao je Christensen.

Obožavatelji navijaju da glumac dobije svoju seriju

Fanovi Ratova zvijezda već su prokopali sve trailere o Ahsoki i otkrili da bi se Hayden mogao pojaviti u još jednoj epizodi. Navodno se u nekom od trailera nalazi dijalog koji Anakin nije rekao u petoj epizodi pa su mnogi zaključili da će se on još jednom pojaviti.

Ne samo to, već brojni obožavatelji zazivaju da glumac dobije svoju seriju u kojoj će glumiti kao Darth Vader. I nisu samo oni ti koji to žele, već je isto tijekom 2022. godine izjavio i kanadski glumac, kazavši da bi bilo nevjerojatno učiniti nešto više s njim.

To bi mu se moglo ostvariti jer Hollywood voli povratnike. To je nedavno dokazano s glumcima poput Brendana Frasera i Keja Huya Quana koji su na posljednjoj dodjeli Oscara osvojili zlatne kipiće. Nisu samo oni u pitanju, tu je i Andrew Garfield kojeg su mnogi zavoljeli nakon što se ponovno pojavio u ulozi Spider-Mana u filmu Spider-Man: Put bez povratka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.