Hugh Grant otkrio neočekivani detalj o novoj Bridget Jones

Screenshot: Youtube

Britanski glumac Hugh Grant iznenadio je obožavatelje izjavom da nastavak serijala o Bridget Jones donosi emotivniju priču. Iako je poznata kao komičan lik, Bridget se u novom nastavku suočava s ozbiljnijim izazovima.

Novi film, čija je premijera zakazana za 14. veljače 2025., vraća Granta kao Daniela Cleavera, bivšeg partnera Bridget Jones, koji je posljednji put viđen u filmu Bridget Jones: Na rubu pameti. U trećem filmu, Drugo stanje Bridget Jones, činilo se da je Cleaver preminuo, no sada je otkriveno da se vraća s intrigantnom pričom.

Emotivna priča inspirirana knjigom

Nastavak prati priču romana Bridget Jones: Luda za njim autorice Helen Fielding, u kojem Bridget postaje samohrana majka nakon smrti Marka Darcyja, kojeg je u prethodnim filmovima utjelovio Colin Firth. Osim Renée Zellweger, koja se vraća kao Bridget, tu je i zvijezda serije Jednoga dana (One Day), Leo Woodall, koji će igrati njezinu novu simpatiju.

Gostujući u Graham Norton Showu, Grant je otkrio da je scenarij "dirljiv, iznimno smiješan, ali i vrlo tužan." Dodao je kako je prva verzija scenarija bila "natrpana" te da je uloga njegovog lika bila nejasna: "Nije bilo očigledno što bi 60-godišnji Daniel Cleaver radio, no osmislili smo mu zanimljivu priču u kojoj dobiva novu dimenziju."

O detaljima radnje zasad se zna vrlo malo. Produkcijski tim i studio drže radnju u tajnosti, ostavljajući otvoreno pitanje koliko će film pratiti zaplet iz knjige. Dok su prva tri filma većim dijelom slijedila radnju romana, novi film mogao bi donijeti kreativne izmjene.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.