Jedan od glavnih glumaca iz Seinfelda htio je odustati od serije zbog ove epizode

Screenshot: YouTube/NBC

MICHAEL Richards, zvijezda Seinfelda, otkrio je da je jedan od njegovih kolega skoro napustio popularnu seriju nakon što je doznao da se neće pojaviti u jednoj epizodi treće sezone, piše Deadline.

Richards, koji je glumio Kramera u NBC-ovoj humorističnoj seriji, napisao je memoar u kojem je otkrio da ni on ni Jason Alexander, koji je glumio Georgea Costanzu, nisu bili potrebni za epizodu nazvanu The Pen. Richards je napisao da je tu vijest dočekao ravnodušno, no Alexander je imao potpuno drugačiju reakciju.

"Jason prijeti da će napustiti seriju nakon što je doznao da se ni on ne pojavljuje u epizodi. Bio je", napisao je Richards u svom memoaru te dodao da je suosjećao sa svojim kolegom.

Screenshot: YouTube/NBC

"Jason je došao u seriju s najviše samopouzdanja. Osvojio je nagradu Tony zbog svog rada na njujorškoj pozornici, što nije beznačajno postignuće, i sve dok nije pročitao scenarij za The Pen bio je uvjeren da je Seinfeld serija o prijateljima, u kojoj glavne uloge igraju on i Jerry", objasnio je glumac.

"Ali ovaj posao je plodno tlo za egoizam i nevjerojatnu nesigurnost, a ova epizoda je jedan od onih trenutaka koji poljuljaju ego", poručio je Richards.

Alexander je 2017. godine potvrdio Richardsovu priču kada je za Access Hollywood rekao da je planuo na Larryja Davida, glavnog scenarista humoristične serije, i zaprijetio da će napustiti Seinfeld.

Richards se putem memoara Entrances and Exits ispričao i za incident iz 2006. godine, kada je tijekom svog nastupa imao rasističke ispade. Iako mu je kontroverzni incident uništio karijeru, glumac je u nedavnom intervjuu za časopis People izjavio da ne traži povratak.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.