Jennifer Lawrence igrat će glavnu ulogu u znanstvenofantastičnoj komediji studija A24

Foto: EPA

NAKON uspjeha prošlogodišnjeg filma No Hard Feelings, Jennifer Lawrence sprema se za glavnu ulogu u novoj komediji. Zvijezda X-Mena producirat će i glumiti u filmu Why Don’t You Love Me, na kojem radi studio A24, potvrdio je IndieWire.

Film je adaptacija istoimenog grafičkog romana autora Paula B. Raineyja, objavljenog 2023. godine. Lawrence će u filmu glumiti ženu čiji se brak raspada i koja se istovremeno osjeća kao da nešto nije u redu s njezinom stvarnošću. 

Raineyjev roman opisan je kao znanstvenofantastična crna komedija o braku, alkoholizmu i depresiji. Priča prati muža i ženu koji shvate da nisu zadovoljni svojom vezom i općenito životom koji vode, nakon što na radiju čuju vijest o početku nuklearnog rata. Lawrencein lik je lijenčina koja ne prestaje pušiti i cijelo vrijeme provodi u kućnom ogrtaču, dok se ona i njezin muž pitaju je li sve samo san.

Scenarij za film piše Robert Funke, koji je radio na seriji On Becoming a God in Central Florida. Film Why Don’t You Love Me produciraju Lawrence, Ari Aster, Lars Knudsen, Emily Hildner i Justine Ciarrocchi. Rainey je izvršni producent.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.