Jessica Biel i Elizabeth Banks glume sestre u novoj Amazonovoj triler seriji

Foto: EPA

GLUMICE Jessica Biel i Elizabeth Banks dobile su glavne uloge u Amazonovoj novoj seriji pod nazivom The Better Sister. Serija se temelji na istoimenoj knjizi Alafaira Burkea, a Biel i Banks su jedne od izvršnih producentica na projektu.

The Better Sister je triler serija u kojoj se radnja vrti oko Chloe (Jessica Biel), koja se sa svojim suprugom odvjetnikom Adamom i tinejdžerskim sinom Ethanom seli diljem svijeta. Njezina otuđena sestra Nicky (Elizabeth Banks) u isto to vrijeme jedva spaja kraj s krajem i pokušava ne pokleknuti ovisnosti te ostati čista. Međutim, kad je Adam brutalno ubijen, glavni osumnjičenik šokira obitelj, razotkrivajući dugo zakopane obiteljske tajne. 

Serija dolazi iz studija Tomorrow, a Olivia Milch (Ocean's 8) i Regina Corrado (Mayor of Kingstown) glavne su voditeljice projekta. Također su izvršne producentice uz Banksa, Biel i Craiga Gillespieja.

Šef televizijskog odjela Amazon MGM Studios Vernon Sanders komentirao je nadolazeći projekt.

"Osim što je primamljiv triler s obratima, The Better Sister je uzbudljiva priča o obiteljskim svađama i oprostu. Briljantni duo Jessica Biel i Elizabeth Banks zasigurno će oživjeti ove likove na najautentičniji način uz Oliviju, Reginu, Craiga i talentirani tim Tomorrow Studiosa", komentirao je Sanders, prenosi The Hollywood Reporter.

Trenutno nije poznato kada započinje snimanje serije, kao ni okvirni datum premijere na Prime Videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.