Joaquin Phoenix će glumiti u eksplicitnoj ljubavnoj drami o dva gej muškarca

Foto: EPA

TODD Haynes, redatelj filmova Far From Heaven i Carol, u intervjuu za Variety otkrio je da radi na novom filmu s Joaquinom Phoenixom. 

Film još uvijek nema naslov i ljubavna je priča između dva muškarca, smještena u 30-e godine prošlog stoljeća, a veliki fokus će biti na seksualnom odnosu između dva protagonista. Jedan od njih je američki domorodac, a drugi je korumpirani policajac iz Los Angelesa i oni skupa bježe u Meksiko. 

"Zanimljivo je da je sve počelo s Joaquinom, koji je imao neke ideje, misli, pitanja i slike. I on mi je zatim prišao i pitao me osjećam li kakvu povezanost s tom pričom. Ja sam mu rekao, ‘Da, ovo je jako interesantno.’ Pričali smo preko telefona i to se na kraju pretvorilo u scenarij", rekao je Haynes. 

Redatelj je također dodao da je Phoenix inzistirao na tome da pomaknu granice kada su u pitanju prikazi seksualnih odnosa. "Joaquin je gurao priču sve dalje i dalje u opasan teritorij, u seksualnom smislu", otkrio je Haynes. 

Snimanje filma će se odvijati u Meksiku, a redatelj je već započeo radnju s meksičkim filmašima kako bi produkcija mogla početi što prije. Snimanje filma bi trebalo krenuti na ljeto 2024. godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.