Julia Roberts i Ethan Hawke se bore protiv apokalipse u Netflixovom novom filmu

Screenshot: Youtube/Netflix

NETFLIX je objavio prvi trailer za nadolazeći triler Leave the World Behind, snimljen po istoimenom romanu Rumaana Alama. Na filmu je radila produkcijska kuća Higher Ground Productions, čiji su vlasnici Barack i Michelle Obama. 

Film prati četveročlanu obitelj koju čine majka Amanda, otac Clay i njihovo dvoje djece, Rosie i Archie. Obitelj je unajmila luksuzni apartman na Long Islandu, gdje odlaze na ljetovanje. Njihov idilični odmor prekida dolazak vlasnika apartmana Georgea i njegove kćeri Ruth, koji im javljaju da diljem New Yorka nema struje i ne znaju što se događa. Situacija se ubrzo počinje pogoršavati, a dvije obitelji su primorane surađivati kako bi se pripremile za nadolazeću katastrofu. 

 

Glavne uloge u filmu igraju Julia Roberts, Mahershala Ali i Ethan Hawke, a uz njih se pojavljuju Kevin Bacon, Myha’la Herrold, Farrah Mackenzie i Charlie Evans. Redatelj i scenarist trilera je Sam Esmail, kreator hit serije Mr. Robot. Oko pisanja scenarija mu je malo pomogao i Barack Obama. 

Film će imati premijeru krajem listopada na festivalu AFI Fest, a na Netflixu će biti dostupan od 8. prosinca ove godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.