Keanu Reeves vraća se kao John Wick, pogledajte trailer za četvrti nastavak serijala

Foto: Twitter

IZAŠAO je prvi trailer za četvrti nastavak serijala John Wick, a Keanu Reeves vraća se kao slavni osvetnik.

Teaser trailer za četvrti nastavak filmske franšize John Wick premijerno je prikazan tijekom Comic-Cona u petak, a prikazuje epske sekvence borbe. Kratki pogled na film prvi je put prikazan na CinemaConu ranije ove godine. Reeves i redatelj Chad Stahelski rekli su za Hollywood Reporter da je jedan od njihovih ciljeva za četvrti film bio "nastaviti pronalaziti nove i zanimljive načine da John Wick pati".

"Odatle dolazi akcija. Smislite kako da ga natjerate da pati, a zatim dizajnirajte priču”, rekao je tada Stahelski.

 

U traileru se vidi kako Wick radi ono što zna najbolje: provodi osvetu pomoću bilo kojeg oružja koje mu se nađe pod rukom. Kao što je potvrdila snimka s CinemaCona još u travnju, najnoviji nastavak filma zasigurno će sadržavati isto toliko razbijanja lubanja i pucnjave kao i prethodni nastavci.

Uz Reevesa snažnu glumačku postavu čine povratnici u serijal Laurence Fishburne, Ian McShane i Lance Reddick, kao i nova lica poput Donnieja Yena, Hiroyukija Sanadua i Billa Skarsgårda.

Što se tiče toga hoće li četvrti film biti posljednji film o Johnu Wicku, Reeves je rekao: "Mi samo napadamo jednog po jednog", dok je Stahelski dodao: "Radimo to poglavlje po poglavlje. Baš kao pisac, napiši poglavlje, počeši glavu, napiši sljedeće poglavlje."

John Wick: Chapter 3 – Parabellum postao je film s najvećom zaradom u serijalu nakon samo 10 dana od prikazivanja. Film je zaradio 181 milijun dolara na globalnim kinoblagajnama, nadmašivši John Wick: Chapter 2 koji je zaradio 171.5 milijuna dolara i originalni John Wick, koji je 2014. završio s 88.7 milijuna dolara zarade diljem svijeta.

John Wick izlazi 24. ožujka 2023.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.