Evo koji hitovi dolaze na Netflix u kolovozu 

Screenshot: Youtube/Netflix

BEZ OBZIRA na to jeste li fan trilera, drama ili romantičnih komedija, u kolovozu vas na Netflixu čeka mnoštvo originalnih filmova i serija. Od špijunskog trilera Heart of Stone, u kojem glumi Gal Gadot, do druge sezone popularne serije Heartstopper, otkrijmo najpopularnije Netflixove originalne naslove koje ćemo gledati idući mjesec. 

3. kolovoza: Heartstopper (druga sezona)

 

Na Netflix se vraća hit tinejdžerska serija, snimljena po grafičkom romanu spisateljice Alice Osman, koja je ujedno napisala i scenarij za seriju. Nova sezona će pratiti vezu između srednjoškolca Charlieja Springa (Joe Locke) i njegovog kolege, popularnog ragbijaša Nicka Nelsona (Kit Connor). Serija je prikupila brojne fanove zbog pozitivnog prikaza LGBT zajednice, a Osman je za Tudum rekla da joj je cilj bio pokazati LGBT tinejdžerima da “i oni mogu pronaći sreću, ljubav i prijateljstva”. 

8. kolovoza: Zombieverse

Zombieverse je reality emisija u kojoj skupina natjecatelja mora preživjeti u Seoulu za vrijeme zombi-apokalipse. Natjecatelji će svaki dan dobivati zadatke kako bi osvojili potrepštine za preživljavanje, a ako nekoga od njih ugrize zombi, ispada iz natjecanja. 

10. kolovoza: Mech Cadets

Mech Cadets je animirana adaptacija istoimene serije stripova, izdavača Boom! Studios. Radnja je smještena 50 godina u budućnost, a prati tinejdžera Stanforda Yua, koji želi postati pilot jednog od mnogih Robo Mechsa, ogromnih robota koje ljudi koriste u borbi protiv izvanzemaljaca. Glasove za seriju su posudili Brandon Soo Hoo, Aparna Brielle, Victoria Grace, Josh Sundquist, Anairis Quinones, Daniel Dae Kim, James Yaegashi, Ming-Na Wen, Scott Whyte i Robbie Daymond. 

10. kolovoza: Painkiller 

 

Ova limitirana serija dolazi od producenata serije Narcos i filma Patriots Day, a bavi se temom opioidne krize koja hara SAD-om posljednjih dvadesetak godina. Glavne zvijezde serije su Uzo Aduba, Matthew Broderick, Taylor Kitsch, Dina Shihabi, West Duchovny i John Rothman.

11. kolovoza: Heart of Stone

Za ovaj dugoočekivani špijunski triler s Gal Gadot u glavnoj ulozi se priča da bi mogao biti najveći Netflixov hit ovog ljeta. Film je početak franšize nalik Nemogućoj misiji, a režirao ga je Tom Harper, koji je radio na seriji Peaky Blinders. Gadot utjelovljuje tajnu agenticu Rachel Stone, koja je zadužena za čuvanje misterioznog objekta nazvanog The Heart kako ne bi pao u neprijateljske ruke. 

18. kolovoza: The Monkey King 

 

Animirani film The Monkey King je inspiriran kineskim romanom Putovanje na zapad i prati Majmuna koji sa svojim čarobnim štapom kreće u borbu protiv demona, zmajeva i bogova. Glasove za film su posudili Jimmy O. Yang, Bowen Yang, Jolie Hoang-Rappaport i Jo Koy.

31. kolovoza: One Piece

Netflixova igrana adaptacija mange One Piece, koju je stvorio Eiichiro Oda, jedna je od najiščekivanijih serija godine. Mnogi fanovi smatraju kako bi ovo mogla biti jedna od rijetkih kvalitetno napravljenih adaptacija jer je sam Oda sudjelovao u stvaranju serije. Radnja prati dječaka Monkeyja D. Luffyja, koji uz svoje prijatelje pokušava postati najbolji gusar svih vremena. Glumačku postavu čine  Iñaki Godoy, Mackenyu, Emily Rudd, Jacob Romero Gibson i Taz Skylar.

Pročitajte više