Ljudi su tek sad primijetili koga je zapravo Tom Hanks glumio u Polar Expressu

Screenshot: YouTube / Warner Bros.

ANIMIRANI film Polar Express iz 2004. godine sada se već smatra pravim božićnim klasikom koji vole milijuni. Iako glumačku postavu čine mnoga poznata imena, najpoznatije i ono kojeg se prvo svi sjetimo je ime oskarovca Toma Hanksa.

Većina gledatelja zapamtila je Toma Hanksa u ulozi konduktera Polar Expressa kojim skupina djece na Badnje veče putuje do Sjevernog pola. No ono što je mnoge gledatelje zateklo jest podatak da Tom Hanks u ovom filmu nije samo glumio konduktera.

Unilad prenosi, a podaci na IMDB-u potvrđuju, da je Tom Hanks u Polar Expressu glumio čak šest likova - odraslu verziju dječaka i njegova oca, dobroćudnog skitnicu, Djeda Mraza, Scroogea i duha Hoboa.

Nakon što su saznali da je Tom Hanks utjelovio toliko likova iz omiljenog filma, gledatelji su svoje oduševljenje talentom Toma Hanksa podijelili na društvenim mrežama.

"Činjenica da je Tom Hanks utjelovio polovicu likova pokazuje njegov glumački talent", "Dakle, Tom Hanks je glumio sve likove. Impresivno", samo su neki od komentara.

Navodno postoji opravdan razlog zašto je Tom Hanks fizički utjelovio toliko likova. Redatelj Robert Zemeckis rekao je da je "ova priča neka vrsta sna". Likovi koji su otišli na ovo putovanje s dječakom likovi su koji su na neki način sjećanja iz njegovog stvarnog života.

I sam Tom Hanks se osvrnuo na snimanje filma te ga nazvao izazovnim, ali na vrlo dobar način. Osim što je u animiranom filmu davao glas, Tom Hanks je stvarno i glumio, a kasnije su se u postprodukciji njegovi pokreti, geste i slično prilagodili animaciji i likovima.