Matthew Lewis o repriziranju uloge u Harry Potter seriji: To nije nešto što želim

Foto: EPA

ENGLESKI glumac Matthew Lewis otkrio je je li zainteresiran za repriziranje svoje uloge u nadolazećoj seriji Harry Potter, na kojoj rade HBO i Warner Bros. Discovery. Glumac je u osam filmova, koji se temelje na romanima spisateljice J. K. Rowling, utjelovio Nevillea Longbottoma.

U kratkom razgovoru za People Lewis je otkrio da nije pretjerano zainteresiran za repriziranje uloge u kojoj se posljednji put pojavio 2011. godine, u filmu Harry Potter i Darovi smrti 2. dio (Harry Potter and the Deathly Hallows - part 2). Iako trenutno nije zainteresiran za repriziranje uloge, smatra da bi bilo zanimljivo vidjeti odraslog Nevillea.

"To nije nešto o čemu razmišljam ili što želim učiniti, ali ne bih ideji okrenuo leđa. Volio bih vidjeti Nevillea prikazanog kao odraslog čovjeka; to bi bila potpuno drugačija vibra. To bi moglo biti zanimljivo. Svakako bih razmislio."

 

Kao razlog zašto ne želi reprizirati svoju poznatu ulogu glumac je objasnio da voli raditi različite stvari.

"Razlog zašto sam uopće ušao u ovaj posao bio je taj što imam jako kratak raspon pažnje. Jako sam loš u zadržavanju pažnje na bilo čemu. Imao sam mnogo hobija i strasti tijekom godina. Nijedan od tih hobija nije onaj kojim se bavim danas. Bio sam medicinski tehničar, bio sam policajac, bio sam vojnik, bio sam čarobnjak, bio sam sve te različite stvari. Nikada ne znam što me sljedeće čeka i volim to", objasnio je glumac, prenosi Deadline. 

Podsjetimo, serija o poznatom dječaku čarobnjaku Harryju Potteru nastaje u suradnji HBO-a i Warner Bros. Discoveryja. Na Maxu bi se trebala premijerno prikazati nekad tijekom 2026. godine. Svaka sezona serije trebala bi predstavljati jednu knjigu u serijalu, a trenutno se detalji i glumačka postava drže u strogoj tajnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.