Matthew Perry jednu je ulogu volio više od Chandlera Binga

Screenshot: YouTube

MATTHEW PERRY slavu je stekao ulogom Chandlera Binga u Prijateljima. Mnogi fanovi serije smatraju Chandlera najboljim likom te tvrde da su zbog njega naučili kako biti sarkastičan.

Tijekom svoje duge karijere, glumio je u mnogim serijama i filmovima. Iako je uloga u Prijateljima do njegove smrti bila i ostala najznačajnija i najpoznatija, Perry je ipak bio priznao koju je ulogu volio najviše.

U jednom prijenosu uživo na svom Instagram profilu, njegovi obožavatelji upitali su ga je li uloga Chandlera Binga najbolja koju je odglumio. Na iznenađenje mnogih, Perry nije potvrdno odgovorio na to pitanje.

"Snimio sam film sa Salmom Hayek koji jako volim. Zove se Brak na brzaka. To je vjerojatno moj najbolji film", rekao je tada pokojni glumac.

Film Brak na brzaka izašao je 1997. godine. Riječ je o romantičnoj komediji u kojoj se Alex (Perry) upušta u jednonoćnu avanturu s Isabel (Hayek). Ona se tri mjeseca nakon toga ponovno pojavi u njegovom životu, tvrdeći da je trudna. Alex ju zaprosi te se njih dvoje odluče vjenčati, no ubrzo shvate da ta odluka neće biti lagana, ponajviše zbog njihovih kulturoloških razlika.

 

Pročitajte više