Michael Douglas ima glavnu ulogu u povijesnoj seriji koja uskoro stiže na Apple TV

Screenshot: Youtube/Apple TV

APPLE TV objavio je prvi trailer za nadolazeću povijesnu dramsku miniseriju pod nazivom Franklin. Miniserija se temelji na knjizi Velika improvizacija: Franklin, Francuska i rođenje Amerike spisateljice Stacy Schiff iz 2005. godine. Michael Douglas utjelovio je Benjamina Franklina, a radnja istražuje uzbudljivu priču o najvećem kockanju u karijeri Benjamina Franklina.

Kako piše u službenom sinopsisu miniserije: "U prosincu 1776. godine, Franklin je svjetski poznat po svojim električnim eksperimentima, ali njegova strast i moć stavljene su na kušnju kada krene na tajnu misiju u Francusku, dok u isto vrijeme američka neovisnost visi o koncu."

 

U nadolazećoj miniseriji uz Michaela Douglasa glume i Noah Jupe, Thibault de Montalembert, Daniel Mays, Ludivine Sagnier, Eddie Marsan, Assaad Bouab, Jeanne Balibar i Theodore Pellerin. Početak prikazivanja miniserije na Apple TV-u planiran je za 12. travnja ove godine.

Nakon što je objavljen prvi trailer za nadolazeću miniseriju mnogi su istaknuli da im je drago vidjeti Michaela Douglasa u glavnoj ulozi.

"Drago mi je vidjeti Douglasa u glavnoj ulozi. Ne viđamo često glumce njegovih godina u ovako velikoj produkciji", "Produkcija ove serije izgleda skupo", "Dugo sam čekao vidjeti da Douglas glumi u nečemu u čemu može pokazati svoje sposobnosti. Ovo izgleda kao prava serija za to", "Ovo izgleda super, ne mogu dočekati", "Moglo bi biti zanimljivo, ali ne želim se ničemu nadati dok ne pogledam seriju", komentirali su ljudi ispod trailera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.