Morena Baccarin i Stefan Kapičić vraćaju se u svijet Deadpoola

Foto: EPA

RYAN Reynolds, producent i glavni glumac filmova o stripovskom antijunaku Deadpoolu, počeo je okupljati postavu za treći nastavak Deadpoola, javlja Deadline.

Prema najnovijim podacima, Morena Baccarin i srpski glumac Stefan Kapičić ponovit će svoje uloge u filmu. Podsjetimo, Baccarin je u prijašnja dva nastavka glumila Vanessu, Deadpoolovu romantičnu partnericu, a Kapičić utjelovljuje Colossusa, gigantskog mutanta čelične kože.

Osim njih dvoje, u film se vraća i Hugh Jackman, koji glumi Wolverina, a glumačkoj postavi pridružili su se još Emma Corrin, koja je glumila princezu Dianu u Netflixovoj Kruni, i Matthew Macfadyen, koji se proslavio ulogom gospodina Darcyja u Ponosu i predrasudama (2005.). 

Film će režirati Shawn Levy, čiji opus većinom čine komedije, tako da možemo očekivati da će i Deadpool 3 ići u tom smjeru. Levy je već surađivao s Reynoldsom u Netflixovom filmu Free Guy (2021.). 

U produkciji filma, uz Reynoldsa i Levyja, sudjelovat će i Kevin Feige, predsjednik Marvel Studija, što označuje Deadpoolov ulazak u Marvelov filmski svemir (MCU).

Deadpool 3 počet će se prikazivati u studenom 2024. godine.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.