Morgan Freeman otkrio pet omiljenih filmova u kojima je glumio

Screenshot: Youtube

GLUMAC Morgan Freeman svojim je izvedbama u filmovima oduševio milijune gledatelja diljem svijeta. Iako je glumio u mnogim legendarnim filmovima, u nedavnom intervjuu otkrio je svojih omiljenih pet filmova u kojima je glumio.

Tijekom razgovora za Fox pitali su glumca da izdvoji filmove na kojima je radio, koji su na njega ostavili neizbrisiv dojam i pomogli mu da postane još bolji glumac. Freeman nije oklijevao oko svojih favorita, ali njegov odgovor iznenadio je obožavatelje jer glumac nije naveo film koji je većina očekivala.

Kao omiljene filmove na kojima je radio Morgan Freeman istaknuo je ove: Invictus (2009.), Rat za slavu (1989.), Noć i dan makroa (1987.), Osloni se na mene (1989.) i Vozeći gospođicu Daisy (1989.), prenosi Far Out Magazine.

Većina obožavatelja vjerojatno je očekivala na ovom popisu pročitati i Iskupljenje u Shawshanku iz 1994. godine, ali to nije bio slučaj. Freeman je dao i razlog zašto se taj film ne nalazi na popisu njegovih omiljenih.

"Žao mi je, to je svima drugima omiljen film, ali ne nužno i meni. Znam da ga svi vole i jako sam sretan zbog toga", prenosi Far Out Magazine. Kao dodatno pojašnjenje glumac je istaknuo da produkcija nije bila vrlo ugodno iskustvo za njega.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.