"Mračan, napet, intrigantan": Stiže remake trilera iz 1987.

Foto: Press

LJUBITELJI napetih serija u ponedjeljak će doći na svoje. SkyShowtime 22. svibnja objavit će prve tri epizode serije Fatal Attraction, koja je zapravo reinterpretacija istoimenog kultnog psihoseksualnog trilera iz 1987. s Michaelom Douglasom i Glenn Close u glavnim ulogama. Serija kroz osam epizoda istražuje fatalnu privlačnost i bezvremenske teme braka i nevjere kroz prizmu modernih stavova o snažnim ženama, poremećajima ličnosti i prisilnoj kontroli.

UPOZORENJE! Tekst može sadržavati spoilere!

U glavnim ulogama nastupaju Joshua Jackson kao Dan Gallagher i Lizzy Caplan kao Alex Forrest. Za razliku od filma, serija je napravljena tako da se izmjenjuju sadašnjost i prošlost. Počinje s Danom, koji je uvjetno pušten iz zatvora zbog ubojstva Alex. On se pokušava ponovno povezati sa svojom kćeri i dokazati svoju nevinost, a istovremeno imamo priliku vidjeti kako se uopće našao u toj situaciji. Vraćamo se u prošlost, u kojoj Dan vara svoju suprugu (Amanda Peet) s Alex. 

 

Prije nego što završi u zatvoru, Dan je ambiciozni okružni tužitelj u lovu na novu funkciju, a Alex radi u službi za žrtve zločina na sudu. Iskre između njih dvoje frcaju već prilikom prvog susreta, a Dan uspješno odolijeva flertu sve dok na koncu ne završi s Alex u krevetu. Ubrzo postaje jasno da ona želi više od afere, a kad Dan pokuša prekinuti, ona postaje opsesivna, autodestruktivna i nasilna.

Baš poput filma, serija je erotična, neizvjesna i jamči vrhunsku glumu, ali nam pomaže puno bolje upoznati sve likove, uključujući Danovu kćer, koja studira psihologiju i pokušava primijeniti Jungovu teoriju na očevu situaciju.

Kako zaključuje Collider, ako ste uživali u filmu iz 1987., ali vas je odbila njegova problematična poruka, serija je apsolutno vrijedna vašeg vremena.

Serija će biti dostupna na usluzi SkyShowtime od 22. svibnja, kada izlaze prve tri epizode, nakon čega će svakog tjedna izlaziti nova epizoda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.