Na male ekrane dolazi reboot jednog od najuspješnijih sitcoma svih vremena

Screenshot: Youtube/NBC

NA MALE ekrane bi se uskoro mogao vratiti hit sitcom The Office, ali ovaj put u novom obliku. Scenaristi Matthew Belloni i Jonathan Handel su reboot popularne serije naveli kao jedan od projekata koji će biti najavljeni nakon što službeno završi štrajk američkih scenarista, piše The Independent. Na rebootu bi trebao raditi jedan od originalnih kreatora, Greg Daniels. 

Daniels je još u 2022. godini izjavio kako bi volio vratiti The Office, ali u novom obliku, bez stare glumačke postave. 

"Mislim da bi nova serija bila produžetak postojećeg svemira, znate što mislim, kao što je The Mandalorian produžetak Ratova zvijezda. Ali nisam siguran je li to nešto što bi ljudi htjeli gledati, teško je reći", rekao je tada Daniels. 

The Office je danas jedan od najuspješnijih sitcoma - osvojio je čak četiri nagrade Emmy, a časopis Rolling Stone ga je u 2016. godini svrstao na popis 100 najboljih televizijskih serija svih vremena.

Ipak, fanovi su skeptični oko reboota. "To bi bio reboot remakea", napisao je jedan obožavatelj na Redditu, aludirajući na činjenicu da je The Office američka verzija istoimene britanske serije iz ranih 2000-ih.  

"Živimo u svijetu u kojem je sve ili franšiza, ili reboot, ili igrana adaptacija. Budući da je The Office ponovno postao popularan tijekom pandemije, definitivno razumijem zašto je sada pravo vrijeme za reboot. Hoće li biti dobar? Sumnjam", dodao je drugi obožavatelj. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.