Na Netflix je stigao jedan od najlegendarnijih trilera svih vremena

Screenshot: Youtube

KOBNA privlačnost (engl. Fatal Attraction), jedan od najpoznatijih psihoseksualnih trilera svih vremena, stigao je na Netflix.

Film iz 1987. fokusiran je na Dana Gallaghera (Michael Douglas), muškarca koji ima uspješnu poslovnu karijeru i skladan brak sa suprugom Beth (Anne Archer). Međutim, nakon što završi u krevetu s Alex (Glenn Close), njegov život počinje se raspadati.

Kada Dan počne ignorirati Alex, ona postaje nestabilna, a njezino ponašanje eskalira do agresivnog i opsesivnog uhođenja. Dan shvaća da njegov glavni problem nije skrivanje svoje afere, već spašavanje sebe i svoje obitelji.

 

U režiji Adriana Lynea, Kobna privlačnost postao je drugi film s najvećom zaradom 1987. godine u SAD-u i bio je nominiran za šest Oscara - uključujući i najbolji film. Zahvaljujući sjajnim glumačkim izvedbama, sjajnoj radnji te mračno uvjerljivoj i zastrašujućoj priči, danas se smatra jednim od najboljih trilera ikada snimljenih.

Fatalna privlačnost bila je inspiracija mnogim drugim filmovima, a prošle godine snimljen je i remake koji se može pogledati na platformi SkyShowtime.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.