Na Netflix je stigao psihološki triler koji su mnogi jedva čekali

Screenshot: YouTube/Netflix

Danas je na Netflix stigao psihološki triler kojem su mnogi prognozirali uspjeh. Riječ je o filmu Leave The World Behind, koji se temelji na istoimenom romanu Rumaana Alama iz 2020.

Film prati četveročlanu obitelj koju čine majka Amanda (Julia Roberts), otac Clay (Ethan Hawke) i njihovo dvoje djece, Rosie (Farrah Mackenzie) i Archie (Charlie Evans). Obitelj je unajmila luksuzni apartman na Long Islandu, gdje odlaze na ljetovanje. Njihov idilični odmor prekida dolazak vlasnika apartmana, Georgea (Mahershala Ali) i njegove kćeri Ruth (Myha’la), koji im javljaju da diljem New Yorka nema struje i ne znaju što se događa. Situacija se ubrzo počinje pogoršavati, a dvije obitelji su primorane surađivati kako bi se pripremile za nadolazeću katastrofu.

 

Čim je objavljen trailer, društvenim su mrežama proširili se komentari u kojima su filmofili priznali da "jedva čekaju izlazak filma".

"Ovo izgleda obećavajuće", "Konačno nešto napeto i uzbudljivo", "Jedva čekam pogledati film", pisali su.

Julia Roberts izjavila je za Yahoo Entertainment da je uživala u ulozi Amande.

"Bilo je fascinantno gledati kako će se radnja rasplesti. Volim kada u filmu imam priliku razjasniti tko je osoba koju glumim", rekla je.

Scenarist i redatelj filma je Sam Esmail, a bilješke za scenarij slao mu je bivši američki predsjednik i jedan od suvlasnika kuće Higher End Productions, Barack Obama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.