Na Prime Video stiže remake Gospodina i gospođe Smith, pogledajte trailer

Screenshot: YouTube/Prime Video/20th Century Studios

PRIME Video objavio je službeni trailer za nadolazeću špijunsku seriju Gospodin i gospođa Smith (Mr. & Mrs. Smith), baziranu na istoimenom filmu iz 2005. godine, u kojem su glumili Angelina Jolie i Brad Pitt. U Amazonovoj seriji glavne uloge igrat će Donald Glover i Maya Erskine. 

Sinopsis Amazonove serije glasi: "Dvoje usamljenih stranaca dobije posao u tajanstvenoj špijunskoj agenciji koja im nudi veličanstveni život špijunaže, bogatstvo, putovanja svijetom i kuću iz snova na Manhattanu. U čemu je kvaka? Moraju preuzeti nove identitete i praviti se da su u dogovorenom braku kao gospodin i gospođa, John i Jane Smith."

"Novi mladenci, John i Jane, svaki tjedan prolaze kroz visokorizične misije, a istovremeno se suočavaju s novim prekretnicama u svojoj vezi. Njihova komplicirana priča postaje još kompliciranija kada razviju stvarne osjećaje jedno za drugo. Što je riskantnije: špijunaža ili brak?"

 

Izvršna producentica serije je Francesca Sloane, koja je radila kao scenaristica na Gloverovoj kritički hvaljenoj seriji Atlanta. 

Uz Glovera i Erskine, zvjezdanu postavu serije čine: Alexander Skarsgård, Eiza González, Sarah Paulson, Sharon Horgan, Ron Perlman, Úrsula Corberó, Paul Dano, John Turturro, Parker Posey i Wagner Moura.